Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: камедь ріжкового дерева, пектин, гуміарабік, карагінан, агар-агар, гуарова камедь, карбоксіметилцелюлози натрієва сідь.
Рекомендації щодо застосування: рекомендоване дозування становить 7г/кг.
Енергетична цінність та калорійність на 100 гр: 925,75кДж/kJ; (221,26 кКал/ kcal). Харчова цінність 100 гр., продукту: Вуглеводи, g(г): 53,57; Білки, g(г): 0,17; Жири, g(г): 6,0.
Строк придатності та умови зберігання: стабсистему для фруктової бази зберігати за температури від 0 до +25 0 С при відносній вологості повітря не більше 75%.
Строк придатності до споживання – 12 місяців від дати виробництва. Продукт виготовлено та відповідає
ТУ У 10.5-35066386-001:2013 «Суміші сухі для приготування морозива».